Hydrauliikka,- pneumatiikka- ja muut teollisuusputkistoratkaisut

 

Instrumentti-Äijät - laatuun ja luotettavuuteen voitte aina luottaa

Uudiskohteet, modernisoinnit ja teollisuuden kunnossapito

Olemme teollisuuden putkistojen moniosaaja. Tarjoamme asiantuntijapalvelut putkistourakoissa vuosikymmenten kokemuksella. Asiantuntijamme ovat erikoistuneet taivuteltaviin pienputkistoihin, kuten hydrauliikka-, pneumatiikka-, kierto- ja rasvavoiteluputkistoihin. Meillä on osaamista myös prosessiputkistojen valmistamisesta. Panostamme järjestelmien suunnitteluun ja niiden kestävyyteen ja toimivuuteen. Näin säästämme myös arvokasta luontoa. Toiminta-alueemme kattaa Suomen lisäksi myös koko Euroopan.

 

Kysy meiltä myös asiantuntevaa asennusvalvontaa!

 

 

Asiantuntijapalvelut

Konsultointi ja suunnittelun tuki

Asiantuntijamme auttavat asiakkaitamme suunnittelemaan ja optimoimaan putkistojen järjestelmiä, parantamaan energiatehokkuutta ja vähentämään ympäristövaikutuksia. Autamme suunnittelemaan putkien reitit, valitsemaan sopivat komponentit ja mitoittamaan järjestelmän asiakkaan tarpeisiin sopivaksi.

 

Asennusvalvonta

Kokeneet asiantuntijamme tuntevat erilaisten putkistojen vaatimukset ja erityispiirteet ja he varmistavat, että asennustyö täyttää kaikki tarvittavat tekniset määräykset. Varmistamme, että kaikki asennustyöt tehdään suunnitelmien mukaan.

Valmistus ja asennus

Putkistojen ja järjestelmien valmistus ja asennus

 

Valmistamme teollisuusasiakkaillemme tarvittavat putkistot ja niihin liittyvät komponentit. Asennamme putkistot siten, että ne täyttävät kaikki tarvittavat tekniset määräykset ja ovat suunnitelmien mukaisia. Tarkastamme putkistojen laadun ja tiiviyden varmistaaksemme, että ne toimivat luotettavasti ja ilman vuotoja. Putkistonne asennetaan ammattimaisesti ja siten, että ne toimivat luotettavasti ja tehokkaasti.

 

Työturvallisuus on meille tärkeä asia ja noudatamme kaikissa työvaiheissa turvallisuusmääräyksiä.

Kunnossapito ja huolto

Kunnossapito ja huolto

Tarjoamme putkistojen kunnossapito- ja huoltopalveluita, jotka sisältävät mm. säännöllisiä tarkastuksia, vuotokartoituksia ja vuotojen korjauksia sekä komponenttien vaihtoa tarvittaessa.